Αγγλικα

Γιατί Αγγλικά;

Από μικρά παιδιά μας προτρέπουν να μάθουμε Αγγλικά και μας τονίζουν την σημαντικότητα τους. Γιατί όμως είναι τα Αγγλικά τόσο σημαντικά;

Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα από την αρχή. Όσο παράξενο και αν ακούγεται αυτή τη στιγμή υπάρχουν περισσότερες από 7,000 γλώσσες στον κόσμο. Τα ευχάριστα νέα όμως είναι ότι ελάχιστες από αυτές χρησιμοποιούνται σε μεγάλη κλίμακα και είναι αποδεκτές από πολλούς ανθρώπους. Φαντάσου λοιπόν να προσπαθείς να επικοινωνήσεις με ένα άνθρωπο με τον οποίο μιλάτε διαφορετικές γλώσσες και πόσο μάλιστα όταν πρέπει να κάνετε και κάποια δουλειά. Είναι αδύνατον!

Άρα λοιπόν μια κοινή γλώσσα την οποία αντιλαμβάνονται και κατανοούν και οι δύο μοιάζει η ιδανική λύση. Αυτό ακριβώς κάνει η Αγγλική γλώσσα! Στην ουσία δεν πρόκειται για απλά μια ξένη γλώσσα αλλά για ένα ευρέως αποδεκτό και κατανοητό κανάλι επικοινωνίας.

Τα Αγγλικά είναι μία από τις κυρίαρχες γλώσσες οι οποίες χρησιμοποιούνται καθημερινά για την επικοινωνία εκατομμυρίων ανθρώπων από όλα τα πλάτη και τα μήκη του κόσμου.Τα Αγγλικά είναι η μητρική γλώσσα 375 εκ. ανθρώπων και μιλιούνται από σχεδόν 1,5 δις ανθρώπους! Αυτό σημαίνει ότι η Αγγλική είναι μια γλώσσα την οποία χρησιμοποιούν περίπου 1 στους 7 ανθρώπους στον κόσμο. Τα Αγγλικά...

  • Είναι η επίσημη γλώσσα 67 χωρών.
  • Είναι η γλώσσα του εμπορίου και των επιχειρήσεων. Οι ευκαιρίες για καριέρα θα αυξηθούν γνωρίζοντας Αγγλικά και θα συρρικνωθούν στην αντίθετη περίπτωση.
  • Είναι η γλώσσα της Διπλωματίας, των Υπολογιστών, της Αεροπορίας, της Επιστήμης, του Τουρισμού κ.α.
  • Είναι η γλώσσα της βιομηχανίας των μέσων ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας.Γνωρίζοντας Αγγλικά δεν θα βασίζεσαι πλέον σε υπότιτλους και μεταφράσεις για την πλειοψηφία των ταινιών, ντοκιμαντέρ, παιχνιδιών, μουσικής, κ.α.
  • Μαθαίνοντας Αγγλικά είναι ευκολότερο να μάθεις μετέπειτα και άλλες γλώσσες (π.χ. Γαλλικά) λόγω των κοινών ριζών που έχουν από αυτές.
  • Είναι η γλώσσα του ίντερνετ. Πάνω από το 55% του περιεχόμενου του ίντερνετ είναι στα Αγγλικά.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το φροντιστήριο είναι ανοιχτό καθημερινά 8.00 με 20.00 και το Σάββατο 9.00 με 15.00.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

210 7601113 και 210 7601145

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Πίνδου 12 και Γεννηματά, Βύρωνας

Email

vironas@readygoedu.gr