Ισπανικα

Γιατί Ισπανικά;

Τα Iσπανικά ή Kαστιλιάνικα είναι η επίσημη γλώσσα της Ισπανίας, και 19 χωρών της Λατινικής Αμερικής καθώς και της Ισημερινής Γουινέας. Είναι μία από τις λατινογενείς γλώσσες όπως τα Ιταλικά, τα Γαλλικά, τα Πορτογαλικά, τα Καταλανικά τα Ρουμανικά και άλλες. Πρόκειται για την 3η ομιλούμενη γλώσσα στον κόσμο, τη δεύτερη σε επίπεδο διεθνούς επικοινωνίας και την τρίτη χρησιμοποιούμενη γλώσσα στο διαδίκτυο.

Σήμερα πάνω από 500 εκατ. άνθρωποι μιλούν ισπανικά σε 4 ηπείρους. Τα ισπανικά μας μεταφέρουν στην χώρα της siesta, του flamenco και του Don Quijote, μας φέρνει σε επαφή με τις ισπανικές γεύσεις του jamón και της sangría, τα αρώματα και τα χρώματα των Ανδαλουσιανών κήπων αλλά και τους ήχους του Αργεντίνικου τάνγκο, και τους ρυθμούς της Κούβας.

Στην Ελλάδα οι εξετάσεις για τα Διπλώματα Ισπανικής ως Ξένη Γλώσσα (DELE) οργανώνονται από το Ιnstituto Cervantes.

Είναι οι μοναδικοί επίσημοι τίτλοι διεθνούς χαρακτήρα και αποτελούν αποδεικτικά επαρκούς γνώσης των ισπανικών για οποιαδήποτε επαγγελματική ή εκπαιδευτική δραστηριότητα για την οποία απαιτείται η αντίστοιχη γνώση.

Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται 2 φορές τον χρόνο, τον Νοέμβριο και τον Μάιο.

Τα Διπλώματα Ισπανικής ως Ξένη Γλώσσα (DELE) αποτελούν επίσημα πιστοποιητικά γνώσης της ισπανικής γλώσσας για οποιαδήποτε επαγγελματική ή εκπαιδευτική δραστηριότητα.

To DELE B2 αναγνωρίζεται από το Ελληνικό Δημόσιο (αντίστοιχο του αγγλικού Lower). Αποτελεί πιστοποιητικό γνώσης της γλώσσας που δίνει δικαίωμα φοίτησης στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στο τμήμα Ισπανικής γλώσσας και Πολιτισμού. Δίνει πιστοποίηση για εισαγωγή στον ανώτερο κύκλο του πρώτου επιπέδου των ειδικών μαθημάτων Κρατικών Σχολών Γλωσσών.

Το Δίπλωμα Ισπανικών Diploma C2 ισοδυναμεί με σπουδές που έγιναν στο εξωτερικό, γι αυτό και απαλλάσσει τους κατόχους του από οποιαδήποτε δοκιμασία γνώσης της ισπανικής. Το DELE C2, αποτελεί πιστοποιητικό για χορήγηση άδειας διδασκαλίας σε ιδιωτικά φροντιστήρια.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το φροντιστήριο είναι ανοιχτό καθημερινά 8.00 με 20.00 και το Σάββατο 9.00 με 15.00.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

210 7601113 και 210 7601145

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Πίνδου 12 και Γεννηματά, Βύρωνας

Email

vironas@readygoedu.gr